Examentraining 2021

Het eindexamen komt er al snel aan. We proberen de leerlingen daar zo goed mogelijk op voor te bereiden.

 

In de week van 3 tot 7 mei bieden wij daarom ook de mogelijkheid om examentraining te volgen op school. Ook dit jaar werken we samen externe docenten via Teach-Inn. De zogeheten kernvakken (Engels, Nederlands en Wiskunde) zullen daarbij worden aangeboden. Ook kunnen leerlingen zich voor 1 ander vak uit hun pakket inschrijven, dus naast een keuze uit de kernvakken. Dit extra vak zal alleen bij voldoende aanmeldingen aangeboden worden.

De training kost per vak een halve dag. De leerling zal dus een halve dag met 1 vak op school bezig zijn. Het is mogelijk om in te schrijven voor meerdere trainingen, maar met een maximum van 4 vakken.  

Bij deze training zal onder andere worden gewerkt aan de hand van examens uit voorgaande jaren. De training is gericht op specifieke examenvaardigheden, examentaal en persoonlijke leervragen van leerlingen. 

 

Kosten en aanmelding

Dit jaar zal een deel van de training gesubsidieerd worden; er wordt enkel een bijdrage van 5 euro inschrijfkosten gevraagd, ongeacht het aantal te volgen trainingen.

 

De mogelijkheid tot inschrijven start op dinsdag 23 maart en kan tot en met woensdag 31 maart.