Examentraining 

In de week van vrijdag 24 april tot en met donderdag 30 april (uitgezonderd Koningsdag maandag 27 april) worden er weer trainingen voor examenkandidaten georganiseerd. Zeer ervaren en gediplomeerde trainers behandelen in klassikaal verband een programma welke puur is toegespitst op de aankomende examens. Het is de bedoeling dat ieder vak waarin examen wordt gedaan zal worden aangeboden (mits er voldoende aanmeldingen zijn). De deelnemers, allemaal examenkandidaten VMBO-T, krijgen een gevarieerd programma voorgeschoteld en is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. Naast inhoudelijke onderwerpen wordt een “echt” examen gesimuleerd zodat de deelnemers alvast vertrouwd raken met wat er allemaal op hen af komt. Het doel: de kandidaten zo prettig mogelijk optimaal voorbereiden op het examen. 

Op dit moment is er al zeker dat op vrijdag 24 april de vakken aardrijkskunde en economie aangeboden zullen worden, de overige vakken zullen zijn op 28, 29 en 30 april. Er is op dit moment nog geen overzicht op welke dag welk vak zal worden aangeboden. Zodra dit bekend is zal dit met u gecommuniceerd worden. 


De training neemt per vak een halve dag in. De leerling zal dus een halve dag met 1 vak bezig zijn. Het is mogelijk om in te schrijven voor meerdere trainingen, tot een maximum van 6 vakken. Bij deze training zal aan de hand van examens worden toegewerkt naar het piekmoment van het examen. De training is gericht op specifieke vaardigheden en examentaal.

 

De training zal verzorgd worden door Teach-Inn. 

De kosten voor een dagdeel zijn € 50,--

 

Algemeen

Wij zullen u op de hoogte houden van op welke dagen, welke vakken aangeboden gaan worden. 
Inschrijven kan via deze site of op de site van Mavo Muurhuizen.

 

De mogelijkheid tot inschrijven start op maandag 2 maart en kan tot en met vrijdag 27 maart.

Het is voor ons belangrijk om te weten hoeveel en welke leerlingen mee willen doen met een examentraining. Hierop regelen wij de hoeveelheid instructeurs voor de groepen.